Salată de cartofi cu ceapă

Salată de cartofi cu ceapă


Ingrediente:

1 linguriţă muştar Dijon
1 linguriţă sos de soia
sare
5 cartofi
1 ceapă
1 ceaşcă murături
1 ceaşcă maioneză
piper
3 linguriţe oţet
1 ceaşcă ţelină
1 măr
câteva măsline

Preparare:

Se toacă ceapa, ţelina şi mărul, se feliază măslinele şi murăturile. Se fierb cartofii şi se lasă să se răcească, după care se curăţă şi se taie cuburi. Se amestecă cu ceapa, mărul, ţelina, măslinele şi murăturile.
Se omogenizează maioneza cu muştarul, oţetul, sosul de soia și se toarnă peste amestecul cu cartofi, se condimentează cu sare şi piper după gust. Se acoperă şi se lasă la rece câteva ore.

Taguri: , , , , , , , , , ,
Categorii: Reţeta zilei, Salate, Salate cu legume.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*