Budincă de cartofi

Budincă de cartofi


Ingrediente:

1 kg cartofi decojiţi
1 ceaşcă brânză de vaci
3 ouă
5 linguriţe unt
3 cepe verzi, doar partea albă
sare, piper, după gust

Preparare:

Se fierb cartofii şi se scurg, apoi se mai lasă 5 minute la foc mic până se evaporă lichidul. Se zdrobesc bine. Separat, se bat ouăle cu untul şi brânza de vaci şi se toarnă peste cartofi, apoi se adaugă ceapa tocată. Este important ca ouăle să fi bine bătute, iar cartofii bine zdrobiţi.
Cu ajutorul robotului de bucătărie sau mixerului se obţine o pastă care se pune în tavă şi se coace o jumătate de oră, în cuptor bine încins. La sfârşit, aceasta va trebui să aibă o crustă maronie.

Taguri: , , , , , ,
Categorii: Mâncăruri cu legume, Reţeta săptămânii, Reţeta zilei.

1 raspuns la Orez cu legume în stil oriental

  1. ansen a spus:

    bunisoare bv bv bv bv bv

Exprimați-vă opinia

*