Mâncare de varză la cuptor

Mâncare de varză la cuptor


Ingrediente:

700 g carne tocată de vită
1 ceapă albă
1 ceaşcă sos de roşii
1 varză albă
1 ceaşcă orez
1 linguriţă sare
ulei
3 ceşti supă

Preparare:

Se pune ulei în tigaie, se încinge, se adaugă carnea şi se căleşte până capătă o culoare uşor aurie. Excesul de grăsime acumulat se scurge.
Separat, se căleşte ceapa şi se amestecă cu sosul de roşii, varza tocată şi orezul, se condimentează cu sare, după gust și se toarnă peste carne, se amestecă şi compoziția obţinută se aşază pe o tavă.
Deasupra se toarnă supa şi se coace în cuptorul încins dinainte. Se acoperă şi se lasă 1 oră la foc mediu, apoi încă o jumătate de oră fără capac, până ce lichidul se evaporă aproape în întregime. În orice caz, mâncarea nu trebuie să fie foarte uscată.

Taguri: , , , , , , ,
Categorii: Aperitive cu legume, Bucătăria românească, Carne de vită, Mâncăruri cu carne, Reţeta zilei, Reţete.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*