Paste cu pui şi legume

Paste cu pui şi legume


Ingrediente:

3 bucăţi piept de pui
300 g paste rotini
250 g amestec de legume congelate
3 linguriţe ulei de măsline
un vârf de cuţit sare
un vârf de cuţit piper

Preparare:

Se taie carnea felii. Se aşază pe o tavă unsă şi se coace în cuptorul încins o jumătate de oră sau mai mult. Se pune apă cu sare la fiert, în care se fierb pastele al dente, 5 minute. Se adaugă legumele, se mai fierb încă pe atât, apoi se scurg.
Carnea se taie cuburi şi se amestecă cu pastele şi legumele. Salata obţinută se stropeşte cu ulei şi se condimentează cu sare şi piper, după gust.

Taguri: , , , , ,
Categorii: Pizza şi paste, Reţeta săptămânii, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*