Paste spiralate cu dressing şi carne de vită

Paste spiralate cu dressing şi carne de vită


Ingrediente:

450 g paste spiralate
3 ceşti carne de vită
1-2 ceşti ardei
1 ceaşcă ţelină
1 ceaşcă ceapă roşie
1 castravete murat
3 cepe verzi
1 ceaşcă lapte
3 ceşti maioneză
1 ceaşcă smântână
1 linguriţă seminţe de mărar
un vârf de cuţit piper

Preparare:

Se toacă carnea şi se căleşte. Se toacă ardeii, ţelina şi castravetele, iar ceapa se taie felii. Se fierb pastele şi se scurg, după aceea se clătesc cu apă rece. Se amestecă cu ardeii, carnea, ţelina, ceapa şi castravetele.
Se face un dressing din condimente dizolvate în puţină apă, lapte, maioneză, smântână, mărar şi piper. Se toarnă peste paste şi se amestecă, apoi se acoperă şi se lasă un sfert de oră la rece.

Taguri: , , , , , , , , , ,
Categorii: Mâncăruri cu carne, Pizza şi paste, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*