Pui cu parmezan la cuptor

Pui cu parmezan la cuptor


Ingrediente:

2 pui
500 ml vin alb
500 ml smântână
300 g parmezan ras
80 g unt
1 lingură muştar
1 linguriţă boia
2 linguriţe sare
1 vârf de cuţit piper

Preparare:

Se desprind ambii pui în bucăţi şi se pun la prăjit într-o tigaie cu unt fierbinte. Se condimentează cu sare, piper şi boia, apoi se lasă la rumenit, întorcând carnea pe toate părţile. Se scoate apoi şi se aranjează într-o tavă unsă cu puţin unt.
În tigaia în care acesta s-a prăjit, se toarnă parmezanul şi se lasă la topit, se adaugă apoi vinul alb, muştarul şi smântâna, se amestecă bine şi se lasă să dea în clocot. Se toarnă fierbinte peste carnea de pui din tavă, se presară puţin parmezan ras şi se bagă la cuptorul încins în prealabil. După aproximativ 10 minute, se scoate tava de la cuptor şi preparatul se poate servi.

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Carne de pasăre, Mâncăruri cu carne, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*