Salată de cartofi cu şuncă

Salată de cartofi cu şuncă


Ingrediente:

100 g şuncă
3 ouă
150 g maioneză
500 g cartofi
sare
3 cepe verzi

Preparare:

Se spală cartofii și se pun la fiert la foc mic, apoi se scurg și se lasă să se răcească. Se decojesc şi se taie cuburi. Separat, se toacă şunca şi se prăjeşte, într-un vas se fierb ouăle, se decojesc şi se taie.
Se toacă ceapa şi se amestecă cu ingredientele amintite mai sus. Se amestecă şi se serveşte imediat.

Taguri: , , , , ,
Categorii: Mâncăruri cu carne, Reţeta zilei, Salate, Salate cu carne.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*