Supă de legume asortate

Supă de legume asortate


Ingrediente:

2 L apă
1 cub concentrat de pui pentru supe
3 cartofi
1 morcov
2 roşii
1 ceapă
1 căţel de usturoi
1 lingură ulei
o mână de fasole verde, păstăi
ceapă verde şi pătrunjel, tocate mărunt
sare şi piper negru măcinat, după gust

Preparare:

Se curăţă cartofii, se taie cuburi mici şi se lasă deoparte; morcovii se curăţă şi se taie rondele fine; fasolea se rupe bucăţi; roşiile se decojesc şi se taie bucăţi mici.
Ceapa şi usturoiul se toacă mărunt şi se pun la prăjit într-o tigaie cu ulei fierbinte iar când capătă un aspect auriu, se adaugă cartofii, roşiile, morcovii şi fasolea. Se amestecă bine, se presară ceapa verde şi pătrunjelul, apoi se toarnă apa şi se lasă să dea în clocot. Se incorporează concentratul de pui, se presară piper şi sare, după gust şi se fierbe totul la foc mediu timp de 40 minute.
Când este gata, supa se toarnă fierbinte în farfurii şi se serveşte de îndată.

Taguri: , , , , , , , , ,
Categorii: Reţeta zilei, Supe / Ciorbe cu legume, Supe, ciorbe, borşuri.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*