Ciuperci cu dovleac şi cartofi

Ciuperci cu dovleac şi cartofi


Ingrediente:

½ dovleac
½ kg ciuperci
½ kg cartofi
Rozmarin, cimbru
Sare, piper
Ulei de măsline

Preparare:

Dovleacul se curăţă de coajă şi se taie cuburi mari şi se omogenizează cu sare, piper şi cimbru, cartofii se taie fâşii şi se amestecă cu sare, piper, ulei şi rozmarin. Se aşază într-o tavă care se dă la cuptor, fără folie, 1 oră. Se serveşte cald.

Ciuperci cu dovleac si cartofi (14 fotografii)
22 Decembrie 2010

Taguri: , , , , , , ,
Categorii: Mâncăruri cu ciuperci, Mâncăruri cu legume, Reţete cu poze, Reţete de post.

1 raspuns la Pacheţele de primăvară cu rucola şi ciuperci

  1. Pingback: Pappa Gimmy – ceva bun la botul calului | Liviu Alexa

Exprimați-vă opinia

*