Macaroane cu şuncă şi mozzarella

Macaroane cu şuncă şi mozzarella


Ingrediente:

3 ceşti macaroane
3 felii şuncă
un vârf de cuţit piper
3 ouă
1 ceaşcă smântână
1 ceaşcă lapte
un vârf de cuţit nucşoară
½ ceaşcă brânză mozzarella

Preparare:

Se toacă şunca, se bat ouăle, se macină nucşoara şi se fărâmiţează mozzarella. Pastele se fierb 10 minute cu sare. Nu trebuie să fie prea moi. Se căleşte şunca, se adaugă pastele scurse. Se condimentează cu sare şi piper după gust.
Se aşază pastele în tavă unsă. Se face un amestec din ouă, smântână, lapte şi nucşoară şi se toarnă peste paste. Deasupra se rade brânza mozzarella. Se coace o jumătate de oră până se rumeneşte.

Taguri: , , , , , , ,
Categorii: Pizza şi paste, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*