Paste asortate cu sparanghel

Paste asortate cu sparanghel


Ingrediente:

500 g sparanghel
1 ceaşcă supă
300 g ciuperci
300 g paste fidea
1 linguriţă ulei de măsline
un vârf de cuţit piper
1 ceaşcă brânză parmezan

Preparare:

Se taie sparanghelul bucăţi mici, se taie ciupercile felii, iar parmezanul se rade pe răzătoarea mare. Se fierbe fideaua şi se scurge. Sparanghelul se căleşte la foc mic câteva minute.
Se adaugă supa şi ciupercile şi se fierb la un loc, 10 minute. Pastele se aşază pe platou şi se amestecă cu sparanghelul. Deasupra se rade parmezan şi se serveşte imediat.

Taguri: , , , , , ,
Categorii: Mâncăruri cu legume, Pizza şi paste, Reţeta zilei.

1 raspuns la Orez cu legume în stil oriental

  1. ansen a spus:

    bunisoare bv bv bv bv bv

Exprimați-vă opinia

*