Paste cu broccoli, ciuperci și smântână

Paste cu broccoli, ciuperci și smântână


Ingrediente:

150 g paste fettuccini
1 ceaşcă smântână
3 linguriţe unt
30 g pastă de roşii
un vârf de cuţit usturoi
1 ceaşcă broccoli
1 ceaşcă ciuperci
un vârf de cuţit sare
un vârf de cuţit piper
3 linguriţe brânză parmezan

Preparare:

Se fierb pastele cu sare al dente, apoi se scurg şi se pun iar în oală. Se adaugă smântâna, untul, usturoiul zdrobit şi broccoli tăiat bucăţi mici. Se lasă la foc mic până pastele se înmoaie. Se adaugă ciupercile tăiate felii, apoi se ia amestecul de pe foc şi deasupra se presară parmezan ras. În fine, se condimentează cu sare şi piper, după gust.

Taguri: , , , , , , , , ,
Categorii: Bucătăria italiană, Pizza şi paste, Reţeta zilei, Reţete.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*