Rulouri de piept de pui pane

Rulouri de piept de pui pane


Ingrediente:

5 bucăţi piept de pui
sare
piper
3 ceşti pesmet
3 ouă
1 ceaşcă unt
1 linguriţă pătrunjel
1 linguriţă arpagic
1 linguriţă suc de lămâie
3 linguriţe apă
ulei

Preparare:

Se toacă pătrunjelul şi arpagicul, se bat ouăle bine. Se amestecă untul cu pătrunjel, arpagic şi suc de lămâie și se lasă la rece. Se bate pieptul de pui ca pentru şniţele şi se condimentează. Pe mijlocul fiecărei bucăţi se carne se aşază câte o porţie din amestecul cu unt, apoi se împătureşte, se rulează şi se prinde fiecare bucată cu scobitori să nu se desfacă.
Se bat ouăle cu apă. Rulourile de piept de pui se dau prin acest amestec, se trec prin pesmet apoi iarăşi prin ou şi încă o dată prin pesmet. Se lasă la rece o oră.
Se încinge foarte bine ulei într-o tigaie, suficient cât să acopere rulourile. Se prăjeşte carnea câteva minute. Când se rumeneşte frumos se scurge şi se serveşte fierbinte.

Taguri: , , , , , , , , , ,
Categorii: Aperitive cu carne, Carne de pasăre, Mâncăruri cu carne, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*