Supă de năut, de post

Supă de năut, de post


Ingrediente:

200 g năut
2 cepe albe
3-4 roșii
1 cartof
1 morcov
1 ardei iute mic
Sare, piper
Ulei

Preparare:

Se lasă la înmuiat năutul în apă rece pentru 12 ore. Apoi se fierbe fără sare, după care se scurge. Se toacă ceapa și se călește în ulei împreună cu ardeiul iute, mărunțit și boabele de năut – fierte, într-o oală. Cartoful se taie rondele, iar morcovul se dă prin răzătoarea mare. Se completează cu apă, se incorporează cartoful, morcovul și roșiile opărite în prealabil și tăiate cuburi. Se fierbe pentru 20 de minute, după care se potrivește la gust de sare și piper.

Taguri: , , , , , , , , , ,
Categorii: Reţeta zilei, Reţete de post, Supe / Ciorbe cu legume, Supe, ciorbe, borşuri.

1 raspuns la Orez cu legume în stil oriental

  1. ansen a spus:

    bunisoare bv bv bv bv bv

Exprimați-vă opinia

*