Cârnaţi din porc mistreţ afumaţi

Cârnaţi din porc mistreţ afumaţi


Cârnaţi din porc mistreţ afumaţi
www.urbanlifestyle.ro

Ingrediente:

1 kg carne macră
200 g slănină
O căpăţână usturoi
Piper pisat
Maţe de porc
Sare

Preparare:

Se taie carnea în bucăţi, se sărează, piperează, se amestecă şi se pune într-un vas smălţuit, se îndeasă, se acoperă şi se ţine 24 de ore la rece. După aceea se trece prin maşina de tocat cu sita deasă, se frământă bine cu usturoiul şi se adaugă slănina tăiată mărunt. Între timp, maţele se clătesc cu apă şi oţet, să se albească, şi se spală. Se umplu cu compoziţia pregătită. Cârnaţii astfel pregătiţi se pun câteva ore la fum cald, după aceea se pun la fiert în apă clocotită 50 minute, apoi se ţin la fum rece 1-2 zile. Aceşti cârnaţi se pot păstra câteva zile la rece. Se servesc reci sau fripţi la grătar sau la tigaie.

Taguri: , , , , , , , , ,
Categorii: Bucătăria românească, Carne de porc, Reţeta zilei, Rețete cu vânat.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*