Cotlet de porc cu cârnat afumat

Cotlet de porc cu cârnat afumat


Ingrediente:

4 felii de cotlet de porc
100 g zarzavat ras
100 ml smântână
2 cârnaţi afumaţi
½ ceapă roşie
făină
sare

Preparare:

Se ia circa 120-150 g cotlet de porc de persoană. Se bate bine carnea. Se sărează. Se dă prin făină şi se prăjeşte în ulei încins. Se scoate de la prăjit. În uleiul încins se pun 100 g zarzavat ras, ceapa roşie tăiată mărunt, se adaugă 1 lingură făină, când sunt prăjite se adaugă 100 ml smântână, 200 ml apă şi se lasă la fiert până scade. Se toarnă sosul peste carne, se adaugă cârnat afumat tăiat rondele, se lasă la fiert. Se serveşte cu cartofi natur sau orez.

Taguri: , , , ,
Categorii: Bucătăria românească, Mâncăruri cu carne, Reţeta zilei, Reţete de Crăciun.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*