Sângerete

Sângerete


Această rețetă o vom prezenta fără cantități exacte, va fi prezentată în proporții.

Ingrediente:

o parte slănină
o parte carne
o parte șorici
o parte ceapă
două părți sânge
mațe de porc
condimente după gust, noi propunem sare, piper și ienibahar.

Preparare:

Se pun la fiert carnea împreună cu șoricul. Se scot pe rând, odată ce sunt fierte, și se toacă. Se taie slănina cubulețe și se călește împreună cu ceapa. Intreaga compoziție, răcită se amestecă împreună cu sângele și cu condimentele macinate. Se umplu mațele cu compoziția rezultată și se leagă câte 20-30 cm, după care se fierb 45 de minute la foc mic. Se scot la zvântat și la răcit, apoi se pun la afumat câteva ore.

Taguri: , ,
Categorii: Bucătăria românească, Mâncăruri cu carne, Reţeta zilei, Reţete de Crăciun.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*