Brânză prăjită (Saganaki)

Brânză prăjită (Saganaki)


Ingrediente:

250 g brânză tare (parmezan, gruyere, halloumi)
2 linguri unt
sucul de la o jumătate de lămâie
piper

Preparare:

Se taie brânza felii subţiri. Se încinge untul într-o tigaie şi se pun feliile de brânză la prăjit 2 minute. Nu trebuie să se ardă, ci brânza trebuie să devină moale şi lipicioasă, de aceea focul se poate reduce un pic.
Se stropeşte fiecare felie de brânză cu suc lămâie, se presară piper deasupra şi, eventual, puţină verdeaţă. Se serveşte cu pâine proaspătă.

Taguri: , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu brânză, Mâncăruri cu brânză, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*