Cremă de brânză cu smântână şi mărar

Cremă de brânză cu smântână şi mărar


Ingrediente:

250 g brânză rasă
250 ml smântână
250 g maioneză
1 lingură fulgi de ceapă
1 lingură pătrunjel uscat
1 linguriţă mărar

Preparare:
Se amestecă smântâna cu maioneza și brânza, se adaugă mărarul, fulgii de ceapă, se condimentează cu puţină sare şi crema obţinută se aşază pe un platou, se garniseşte cu pătrunjel, se lasă la rece o jumătate de oră, apoi se poate servi.

Taguri: , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu brânză, Mâncăruri cu brânză, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*