Piure de spanac cu feta

Piure de spanac cu feta


Ingrediente:

1 kg spanac
5 linguri făină
100 g unt
150 ml lapte
250 g feta
1 ceapă tocată
2 ouă
sare

Preparare:

Spanacul se spală, se taie fâşii şi se fierbe 15 minute în apă cu sare. După ce se înmoaie, se scurge, se lasă să se răcească şi se macină în robotul de bucătărie.
Separat, se înmoaie untul şi se căleşte puţin cu făină, se incorporează ceapa tocată, apoi, după 5 minute, laptele şi piureul de spanac. Amestecul se pune pe foc şi se fierbe 5 minute amestecând continuu, se combină cu ouăle bătute şi brânza, se mai lasă 5 minute la foc mediu, apoi se ia de pe foc.

Taguri: , , , , , , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu brânză, Aperitive cu legume, Aperitive cu ouă, Mâncăruri cu brânză, Mâncăruri cu legume, Mâncăruri cu ouă, Reţeta zilei.

1 raspuns la Orez cu legume în stil oriental

  1. ansen a spus:

    bunisoare bv bv bv bv bv

Exprimați-vă opinia

*