Plăcintă de spanac

Plăcintă de spanac


Ingrediente:

500 g spanac, tocat
220 ml ulei de măsline
1 pachet foi Filo
200 g brânză feta, tăiată cuburi
2 fire de ceapă verde, tocată
2 ouă
½ linguriţă sare

Preparare:

Se unge o tavă cu ulei de măsline, după care se întind 2 foi plăcintă, se stropesc cu ulei, se mai pun 2 foi şi se ung cu ulei, continuând astfel până când se termină jumătate din cantitatea de foi. Se sărează spanacul, se amestecă bine cu mâna, se adaugă feta, ceapa, ouăle şi puţin ulei, se omogenizează şi se toarnă peste foile din tavă, se întinde, peste acesta de aşază restul de foi, unse două câte două.
Se stropeşte cu ulei şi se dă la cuptor pentru 45 minute, până se rumeneşte frumos. Se serveşte fierbinte.

Taguri: , , , , , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu brânză, Aperitive cu ouă, Clătite / Plăcinte, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*