Rulouri de șuncă cu brânză

Rulouri de șuncă cu brânză


Ingrediente:

Pentru aluat:

500 g făină
210 ml apă
15 g drojdie
1 ½ linguri sare
6 linguri unt

Umplutura:

2 buchețele rucola
200 g brânză parmezan, rasă
200 g șuncă serrano sau pastramă de porc
12 roșii uscate, deshidratate
ulei de măsline

Preparare:

Pentru aluat: se dizolvă drojdia în apă călduță, se adaugă untul topit și răcit, puțin câte puțin, făina și sarea. Se formează un aluat moale, se frământă câteva minute bune. Se divide în două și se fac 2 bile mari, se pun în pungi de plastic și se lasă să se odihnească 30 de minute,
Se întinde fiecare bilă, dându-le o formă rectangulară. Se distribuie frunzele de rucola peste aluat, apoi brânza rasă, pastrama sau șunca serrano și roșiile uscate, întregi sau tocate. Se toarnă puțin ulei de măsline. Se rulează aluatul și se taie în porții de 2 cm, felii de 2 cm grosime.
Se pun într-un vas uns cu ulei, se acoperă și se lasă să-și dubleze mărimea câteva minute.
Se introduc la cuptor, unde se lasă 25 de minute, la foc mediu spre mic.

Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu brânză, Aperitive cu carne, Mâncăruri cu brânză, Mâncăruri cu carne, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*