Salată de ton

Salată de ton


Ingrediente:

1 linguriţă sare
3 linguriţe suc de lămâie
3 linguriţă coajă rasă de lămâie
1 cană alune
1 linguriţă praf de usturoi
1 linguriţă pudră de chili
nucă de cocos
salată verde
1 cană ton tocat
1 cană carne de porc tocată
coriandru
3 linguriţe rădăcină de
ghimbir tocat
3 linguriţe ceapă tocată

Preparare:

Se prăjesc alunele şi nuca de cocos. Într-o tigaie, fără ulei, se căleşte carnea de porc, apoi se scoate pe o farfurie şi se amestecă bine cu tonul. Se condimentează cu praf de usturoi, sare şi suc de lămâie. Se amestecă bine, apoi se adaugă ghimbir tocat, ceapă tocată, coajă de lămâie.
Se garniseşte cu frunze de salată verde. Deasupra se presară nucă de cocos prăjită, praf de chili, alune prăjite şi frunze de coriandru.

Taguri: , , , , , , , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu peşte, Bucătăria thailandeză, Mâncăruri cu carne, Peşte, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*