Tofu thailandez

Tofu thailandez


Ingrediente:

5 linguriţe nucă de cocos rasă
seminţe de susan
400 g tofu tăiat cuburi
1 linguriţă rădăcină de
ghimbir tocat
5 linguri unt de arahide
1 ceaşcă ceapă verde, tocată
1 linguriţă sos de soia
5 linguriţe ulei de măsline

Preparare:

Se încinge uleiul şi se căleşte ceapa. Se adaugă tofu tăiat cuburi şi se lasă câteva minute la foc mic. Se adaugă sosul de soia, apoi, după 3 minute, ghimbirul şi untul de arahide. Se amestecă uşor, ca să nu se zdrobească.
Se ia de pe foc. Se adaugă nuca de cocos, se amestecă, iar la final, se presară susan deasupra. Se serveşte cu orez.

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu brânză, Aperitive cu legume, Bucătăria thailandeză, Reţeta zilei.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*