Legume la grătar – de post

Legume la grătar – de post


Ingrediente:

Câteva frunze de salată
1 vânătă
1 dovlecel zuchini
5-6 ciuperci
2 cepe albe
½ căpățână usturoi
Sare, piper,
Oțet balsamic
Ulei de măsline

Preparare:

Vânata și dovlecelul se taie în lungime felii medii. Ceapa se taie în 2-3 bucăți dacă e prea mare. Ciupercile se curăță. Se prăjesc pe grătar, fără ulei, câteva minute – vânăta cu dovlecelul, apoi ceapa, usturoiul și ciupercile. Se face un pat din frunzele de salată, tăiate mărunt și stropite cu ulei, puțin oțet și sare, pe farfurii deasupra cărora se așază din legumele făcute la grill.

Legume la gratar de post (3 fotografii)
1 Martie 2010

Taguri: , , , , , , , , ,
Categorii: Aperitive, Aperitive cu legume, Mâncăruri cu legume, Reţete cu poze, Reţete de post.

1 raspuns la Pacheţele de primăvară cu rucola şi ciuperci

  1. Pingback: Pappa Gimmy – ceva bun la botul calului | Liviu Alexa

Exprimați-vă opinia

*