Salată cu bulgur şi rodii

Salată cu bulgur şi rodii


Ingrediente:

250 g bulgur
300 ml suc de roşii
1 ceapă roşie
1 rodie
1 salată mare
Sare, piper
Ulei de măsline
Sucul de la 1 lămâie

Preparare:

Bulgurul se înmoaie în suc de roşii 20-30 de minute, timp în care acesta va absorbi sucul de roşii. Între timp se spală şi se taie mărunt salata, apoi ceapa, rodiei i se scot seminţele. Într-o salatieră se face un pat din bulgur, peste care se aşază salata şi ceapa, iar deasupra seminţele de rodie. Se asezonează cu sare, piper şi se stropeşte cu ulei şi sucul de la o lămâie.

Salata cu bulgur si rodii (11 fotografii)
27 Decembrie 2010

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Bucătăria arabă, Mâncăruri cu legume, Reţete cu poze, Reţete de post, Salate, Salate cu legume.

1 raspuns la Pacheţele de primăvară cu rucola şi ciuperci

  1. Pingback: Pappa Gimmy – ceva bun la botul calului | Liviu Alexa

Exprimați-vă opinia

*