Salată de paste cu nuci caju și coriandru

Salată de paste cu nuci caju și coriandru


Ingrediente:

1-2 căni cu apă
1 ceaşcă nuci caju
3 linguri suc de lămâie
2 linguri ulei
1 lingură seminţe de muştar
1 lingură boia
3 roşii mărunţite
300 g vermicelli
200 g fasole verde fiartă
sare
piper
1 ceaşcă frunze verzi de coriandru, tocate

Preparare:

Se pune în blender apa, jumătate din nucile caju şi sucul de lămâie. Se obţine astfel o pastă destul de omogenă.Se încinge uleiul într-o tigaie şi se prăjesc puţin seminţele de muştar. Se adaugă roşiile, boia şi pasta de nuci caju. Se ia de pe foc. Se pune apă cu sare la fiert într-o oală şi se fierbe fasolea verde. Când încă nu este chiar gata, se adaugă vermicelli. Se fierbe totul până ce pastele sunt fierte, dar nu prea moi.
Se scurg de apă şi se adaugă peste ingredientele din tigaie. Se asezonează cu sare şi piper şi se garniseşte cu restul de coriandru şi restul de nuci caju.

Taguri: , , , , , , , , , , , , , , ,
Categorii: Pizza şi paste, Reţete de post, Salate, Salate cu legume.

3 raspunsuri la Chiftele de soia, de post

  1. Efrain a spus:

    Haha, deci nu doar mie mi se pare ca Mencinicopschi se fatzaie cat e ziua de mare prin presa )) ma ietrnb cand are omul asta timp sa faca toate cercetarile pe care isi bazeaza afirmatiile. Parerea mea este ca nu face cercetari prin urmare ori ne serveste drept calde niste informatii reci de cand era el flacau, ori le citeste pe net ca noi toti )

  2. Smith a spus:

    cam ai dreptate.Totusi nu se vad caniii vagabonzi (exista ecarisaj ?). Sunt unii care ar vrea ca Bucurestii sa arate patriarhal chiar medieval , adica fara canalizare, cu buda in fundul curtii plina de corcodusi si carciumarese, prafuit ori plin de noroaie si cu lumina de la lampa. Nu cred ca ar si vrea sa locuiasca intr-un asemenea Rai . Excelent blog.

  3. aspida a spus:

    din ce sa fie oala? din cauciuc? sau din lemn de palmier? sau din sirma?

Exprimați-vă opinia

*