Despre noi

URBAN LIFESTYLE este o editură nou apărută pe piaţa românească, înfiinţată în 2008. Echipa de redacţie îşi propune să satisfacă nevoia de cunoaştere a celor interesaţi, gurmanzilor, tinerelor, referitoare la noua artă, gastronomia, într-un limbaj nesofisticat, pe înţelesul tuturor.

Ca un cuvânt înainte, putem spune că înainte de evidenta nevoie a supravieţuirii, alimentaţia reprezintă unul dintre factorii cei mai importanţi în dezvoltarea şi formarea armonioasă a individului uman, cu tot ceea ce implică ea, reprezentând energia vitală de care avem nevoie. Pentru că, împreună cu mişcarea şi efortul spiritual, hrana cea indispensabilă nu doar că ajută la supravieţuire, ci de-a lungul anilor a devenit un obicei social important, uneori chiar ritualic, alimentaţia şi modul preparării hranei, ridicându-se la rangul de artă.

Prima colecţie este Bucătăria Popoarelor, gândită ca o uşă către lumi. Dincolo de arome şi condimente, aceasta cuprinde în paginile sale, preparate specifice bucătăriei internaţionale, tradiţionale, dar pe care ni le putem prepara şi singuri. Acesta este cel puţin unul dintre motivele pentru care vă invităm să parcurgeţi meniurile dintre aceste pagini, între care, avem convingerea că veţi descoperi şi multe alte surprize culinare, pregătite după reţete concepute în mod raţional, şi nu în ultimul rând, unele mai delicioase decât altele!