Arhiva

Arhiva pentru tagul: acoperire

Ceapă crocantă

Dacă preferaţi ceapa crocantă în mâncare, vă sfătuim ca, după ce aţi feliat-o frumos, să o acoperiţi cu apă rece (eventual, nişte gheaţă cu strică), apoi o scurgeţi bine şi o puneţi într-un vas cu ulei fierbinte, la călit.

Sfatul zilei | Print | Nici o opinie pana acum

Dulceaţă sau miere zaharisită

Aveţi nevoie de dulceaţa sau de mierea din cămară, dar s-au zaharisit peste iarnă? Puneţi-le într-o tigaie cu apă fierbinte şi lăsaţi-le acoperite măcar 30 de minute. Vor fi ca noi!

Sfatul zilei | Print | Nici o opinie pana acum

Frăgezirea cărnii de miel

Gătiţi miel de Paşte şi vreţi să frăgeziţi cumva carnea? Acoperiţi-o cu lapte clocotit şi lăsaţi-o deoparte 50 de minute. În acest fel va dispărea şi mirosul specific!

Sfatul zilei | Print | Nici o opinie pana acum