Arhiva

Arhiva pentru tagul: gustos

Cârnaţii nu crapă la prăjit

Cârnaţii proaspeţi au prostul obicei de a crăpa la prăjit, încercaţi să-i cufundaţi în apă fierbinte, apoi să-i treceţi prin făină, abia apoi să-i prăjiţi, veţi vedea că nu vor mai crăpa. În plus, sunt mult mai gustoşi.

Sfatul zilei | Print | Nici o opinie pana acum

Glazură cu suc de lămâie

Puteţi prepara o glazură (pentru prăjituri şi torturi) mai gustoasă, delicioasă, aromată, dacă în loc de apă, folosiţi suc de lămâie.

Sfatul zilei | Print | Nici o opinie pana acum

Fierberea orezului

Atunci când pregătim orezul, este indicat ca spre sfârşitul fierberii să se adauge puţin lapte. Nu, nu pentru a-l albi mai tare, ci pentru a-i oferi consistenţă, a-l face mai gustos şi mai uşor de digerat.

Sfatul zilei | Print | Nici o opinie pana acum

Crusta cărnii

Carnea „îmbrăcată” în zahăr pudră, înainte de prăjire, va căpăta o crustă plăcută şi gustoasă în contact cu uleiul încins. Aroma uşor dulceagă combinată cu cea a cărnii vor îmbia orice musafir.

Sfatul zilei | Print | Nici o opinie pana acum

Porumb fiert

Vine vara! Fierbeţi porumb! Pe lângă sare, adăugaţi 150 ml lapte şi 3 linguriţe zahăr în apa în care fierbe. Astfel, porumbul va fi mai dulce, mai fraged şi mai gustos!

Sfatul zilei | Print | Nici o opinie pana acum

Vitamine din legume

Fierbeţi legume şi vă faceţi griji pentru sărurile minerale şi vitaminele care se pot pierde în timpul preparării? Fierbeţi-le în baie de aburi! În acest fel preţioasele calităţi vor fi păstrate, iar celuloza se va înmuia. Sănătos şi gustos!

Sfatul zilei | Print | Nici o opinie pana acum

Cremă de ciocolată mai gustoasă

De obicei, pentru creme, ciocolata se topeşte cu puţină apă caldă; o metodă mai bună este aceea de a înlocui apa cu o ceaşcă de cafea, crema va fi mult mai aromată, prin urmare vom avea o prăjitură mai gustoasă.

Sfatul zilei | Print | 1 Opinie