Regulament de participare la Campionatul internaţional de bloguri gastronomice

La Campionatul Internațional de Bloguri Gastronomice pot participa toate blogurile cu tematică gastronomică. Ediția 1 a campionatului se desfășoară pe durata a 12 luni, Ianuarie-Decembrie 2011, și are 12 etape, fiecare etapă având loc de-a lungul fiecărei luni calendaristice, începând cu 1 a lunii, ora 00:00, până în ultima zi a lunii aferente, ora 23:59.
Punctarea concurenților se va face pe baza voturilor date de vizitatorii blogului participant sau direct de pe site-ul www.urbanlifestyle.ro.

Pentru a putea fi votați de pe propriul blog, concurenții vor fi obligați să afișeze o iconiță pe homepage-ul blogului, pe care o vor primi prin mail la înscrierea în concurs.

Pentru a se putea înscrie în concurs concurenții sunt rugați să trimită un mail la adresa edituraurbanlifestyle@gmail.com cu textul ÎNSCRIERE CAMPIONAT și link-ul blogului care se dorește a fi înscris în campionat. Concurentul va primi în mail o iconiță pe care va trebui să o afișeze în homepage-ul blogului personal. În momentul în care iconița este instalată, concurentul va trimite înca un mail cu textul AUTENTIFICARE LINK și linkul la pagina pe care se află iconița. În termen de 24 de ore concurentul va fi autentificat și înscris în concurs.

Voturile se pot da o singură dată în 24 de ore de pe un IP, adică de pe un calculator se poate vota o singură dată pe zi. Înregistrarea voturilor se face automat de către program.

Votul de pe site-ul www.urbanlifestyle.ro se poate da din pagina concursului, accesând secțiunea VEZI TOȚI CONCURENȚII și efectuând click pe butonul VOT din dreptul concurentului favorit.

Premiile sunt în valoare de minim 5000 de euro și se vor decerna în cadrul unui eveniment organizat, la finalul campionatului. Distribuirea premiilor se va face conform listei de la pagina premii.

Vă mulțumim pentru participare și vă dorim succes.